Harde broodjes

  • Heerlijke ambachtelijke harde broodjes uit eigen bakkerij
  • Bereidt met desem voor extra smaak en een heerlijke krokante korst


Tip: Wilt u de harde broodjes de volgende dag eten, bewaar ze dan in een gesloten plastic zak. Hierdoor worden de broodjes zacht en kunt u ze de volgende dagen even in een voorverwarmde oven van 180 graden 4 a 5 min. nabakken. zo heeft u weer een heerlijk vers krokant broodje. 

Specialiteiten

Kampioentje; licht gekruid hard broodje met geroosterde pitten, zaden en rogge
Ciabatta tropical; donker meergranen ciabatta met noten en tropische vruchten
Krokanto; wit broodje, lichtkrokant van buiten en heerlijk zacht van binnen
Duits broodje; met een Duitse smaak van o.a. zuurdesem en rogge


Toppers

6 granenpistolet; supermals en heerlijk knapperig  
Ciabatta in 4 soorten; bijvoorbeeld de zeer populaire ciabatta wit
Kaiserbroodje; volgens traditioneel Oostenrijks recept