Ovenheerlijk brood

Groot brood

Dagelijks bakken wij in eigen bakkerij vers brood. Om ons brood extra smaak en malsheid te geven voegen wij desem toe. Daarnaast laten wij het deeg langer rijzen. Door een combinatie van deze 2 factoren heeft het brood een nog betere smaak en aroma.

Al jaren geleden zijn wij begonnen met het reduceren van zout in ons brood. Door het gebruik van desem en de aanpassingen in het rijsproces kunnen wij zonder smaakverlies 25% minder zout gebruiken.


Toppers


Boerendonker
Het gebakje onder het brood.
Een vierkant brood met meergranen en pompoenpitten; genieten en toch gezond.

Speltbrood
Smaakvol en voedzaam
Een eigentijds brood die een lang verzadigd gevoel geeft.
het brood blijft lang mals, wij gebruiken bij voorkeur de pure rassen.
 
6 granenbrood
Ons eigen ontwikkelde meergranenbrood.





Specialiteiten


Haverbrood
Een zeer smaakvol brood op basis van havervlokken.
Zorgt voor een lang verzadigd gevoel en blijft bovendien lang mals.


Sovital
Smaakvol licht meergranen brood met iets rogge en een kruidig tintje.

Lekker en slank
Een licht meergranenbrood met minder koolhydraten voor diabetes en voor een koolhydraat arm dieet


Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.