Harde broodjes

  • Heerlijke ambachtelijke harde broodjes uit eigen bakkerij
  • Bereidt met desem voor extra smaak en een heerlijke krokante korst


Tip: Wil je de harde broodjes de volgende dag eten, bewaar ze dan in een gesloten plastic zak. Hierdoor worden de broodjes zacht en kan je ze de volgende dagen even in een voorverwarmde oven van 180 graden 4 a 5 min. nabakken. zo heb je weer een heerlijk vers krokant broodje. 

Specialiteiten

Kampioentje; licht gekruid hard broodje met geroosterde pitten, zaden en rogge
Ciabatta tropical; donker meergranen ciabatta met noten en tropische vruchten
Krokanto; wit broodje, lichtkrokant van buiten en heerlijk zacht van binnen
Duits broodje; met een Duitse smaak van o.a. zuurdesem en rogge



Toppers

6 granenpistolet; supermals en heerlijk knapperig  
Ciabatta in 4 soorten; bijvoorbeeld de zeer populaire ciabatta wit
Kaiserbroodje; volgens traditioneel Oostenrijks recept

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.