Wensen of vragen? Neem contact op: 030-6664667 | 030-7115667
Inloggen
Voor 18.00 uur besteld = volgende dag voor u klaar Puur ambachtelijke producten Betaal online en haal uw bestelling nog sneller op in onze winkel

Privacy- en cookieverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Bakker Verkerk, Mereveldplein, 3454 CJ De Meern, KVK: 30016239.

Versie: 06-06-2018 V1.0

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webshop Algemeen verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Bakker Verkerk in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Bakker Verkerk gebruikt uw persoonsgegevens voor:

Voor het gebruik maken van de functionaliteiten op onze webshop plaatsen wij een cookie om bijvoorbeeld uw voorkeuren te onthouden tijdens een sessie. Deze cookie wordt verwijderd zodra u de sessie beëindigd. Daarnaast wordt er een permanente cookie geplaatst om uw voorkeuren na de sessie te onthouden.

Voor de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten verwerken wij uw ingevulde persoonsgegevens. Deze gegevens verwerken wij zodra u een bestelling bij ons plaatst en/of een account aanmaakt. Deze gegevens zullen wij oneindig bewaren, tenzij u een verzoek indient tot verwijdering van uw gegevens.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

    • NAW-gegevens;
    • bedrijfsgegevens;
    • e-mailadres;
    • (mobiel) telefoonnummer;
    • IP-adres;
    • technische browserinformatie;
    • cookie ID;
    • klik- en surfgedrag;

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze webshop verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Er is een verwerkersovereenkomst gesloten met Bon Vivant In-site, gevestigd te Nunspeet, omdat de webhosting bij deze partij plaatsvindt.

Gegevensbeveiliging

Bakker Verkerk maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een SSL-verbinding.

Cookies

Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een webshop automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de webshop kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Bakker Verkerk of die van een derde partij.

Op onze webshop worden cookies gebruikt om:

    • functionaliteiten van de webshop mogelijk te maken en om de webshop te beschermen (technische of functionele cookies);

Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een webshop, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de webshop later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de webshop kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.

Verwijderen van cookies

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen door ons een e-mail te sturen via info@bakkerverkerk.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 030-6664667 | 030-7115667 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

U heeft de volgende rechten:

    • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
    • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
    • het laten corrigeren van fouten;
    • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
    • intrekken van toestemming;
    • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
    • overdraagbaarheid van gegevens;

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze webshop worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens

Bakker Verkerk
Mereveldplein, 3454 CJ De Meern
KVK: 30016239

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor 18.00 uur besteld = volgende dag voor u klaar Puur ambachtelijke producten Betaal online en haal uw bestelling nog sneller op in onze winkel